sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Like it or not ... button


Azi nu mai am timp pentru a scrie un articol nou, însă să nu credeți cumva că încep să uit de blog. Mă chinuie talentele de parcă aș fi în chinurile facerii, dacă vreți să mă înțelegeți, pentru a afișa un amărât buton de „like” pentru fiecare articol publicat. Nu de alta dar poate vă place ceea ce citiți și nu puteți să îmi arătați și mie acest lucru pentru că nu am creat fondul necesar.

La recomandarea TomateiCuScufiță, care azi mi-a făcut bucuria de a mă anunța că îmi vizitează blogul, încerc să îi dau de cap problemei. Să nu credeți că este un lucru ușor. Greu mi-a fost și să creez blogul, acum mai bine de trei luni, greu mi-a fost și să fac legătura între prezentul blog și pagina de Facebook Inainte de 40 - Before 40 acum vreo două luni, greu îmi este și acum să găsesc metoda de a afișa butonul de like. Am găsit ceva și sper că funcționează. Acum îi fac proba, deoarece conform instrucțiunilor, articolele postate de acum înainte vor avea drept accesoriu de preț acest buton.

Vă invit să îl folosiți, să văd și eu dacă eforturile mele dau roade sau îmi pierd inutil timpul într-o minunată sâmbătă seara citind despre coduri, scripturi, HTML-uri și alte cele.

PS. Evrica! După trei ore de căutări, încercări, multe nereușite, într-un final am reușit!

2 comentarii:

  1. Felicitari pentru blog. Chiar scrii ok.
    Creca te intrebi pe unde te-a, gasit....

    uite aici http://www.stefamedia.com/ce-castigi-daca-scrii-pe-blog/

    Bravo...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Florin pentru mesaj. Te mai astept pe blogul meu si sper sa nu iti schimbi opinia.

      Ștergere