sâmbătă, 29 iunie 2013

Introducere

M-am născut sub zodia Pești. Probabil că natura duală a zodiei mele a facut din mine o persoană a contrastelor. O luptă permanentă are loc în creierul meu, de multe ori sunt atât de încordată incât simt ca spaţiul pe care creierul îl are la dispoziţie este insuficient şi acesta va exploda. Multe idei îmi trec prin cap în acelaşi timp, ceea ce face ca totul să fie şi mai greu de suportat. Niciodată nu ştiu care emisferă este cea mai folosită: cea din stânga sau cea din dreapta. Nu ştiu unde sunt mai netedă şi unde am circumvoluţii mai adânci.

Şi iată de ce: sunt o persoană analitică dar am o fire artistică, întotdeauna am vrut sa devin actriţă, insă am urmat studii economice, am un talent nativ pentru pictură, nu am exersat niciodata arta, insa am studiat statistica, am o abilitate în a învata limbi străine, însă vorbesc doar trei şi acum o învăţ pe a patra, în trecut am cântat la un instrument dar abia acum îmi dau seama că nu eram bună deloc la asta, îmi plac culorile, însă rareori port haine colorate,  îmi plac călătoriile în străinătate şi totuşi nu mi-am facut nici un concediu în afara graniţelor ţării, nu am servici şi nici bani, însă m-am oferit voluntar la un centru unde merg zilnic câte patru ore şi ajut alţi oameni pe care îi consider mai puţin norocoşi decât mine, îmi iubesc familia, însă i-am lăsat in urmă (cel puţin temporar) şi m-am mutat într-o altă ţară, şi, în sfârşit, am început să scriu chiar dacă sunt un om al numerelor şi nu al literelor.


Norocul meu cu câţiva oameni buni care m-au îndemnat să scriu. Să scriu pur şi simplu. Să scriu despre orice, despre ce îmi place, despre ce nu îmi place, despre ce văd, despre ce simt, despre ce aş vrea sa simt, sau poate îmi lipseşte. Să scriu despre mine şi pentru mine. Andreea, ştii că şi tu ai un rol important aici.

Vă mulţumesc, oameni buni! 

4 comentarii: